Samen brainstormen en schetsen met omwonenden van De Zevenster

Op woensdag 15 mei 2019 hebben omwonenden van De Zevenster in Zeewolde en ontwerpers van Bureau Maris samen om tafel gezeten tijdens de eerste participatieavond. Deze avond had tot doel kennis, wensen en ideeën te verzamelen met daarin een actieve rol voor de geïnteresseerde omwonenden van het plangebied.

Na een plenaire presentatie met informatie over de locatie en terugblik op de digitale enquête die is ingevuld door 375 respondenten kwamen de stiften en referentiebeelden op tafel: twee verschillende groepen hebben in drie rondes vorm gegeven aan hun (1) out of the box-dromen voor deze locatie in Zeewolde (mogelijkheden), (2) de sfeer die past bij de wensen én bij de plek en (3) de functies die men graag terug zou zien op locatie.

Woont u in de omgeving van het plangebied?
Op de tweede participatieavond bespreekt Bureau Maris enkele schetsmatige voorstellen met de deelnemers. Deze avond zal na de zomervakantie georganiseerd worden. Reserveer alvast de avond van woensdag 25 september in uw agenda. Uitnodigingen zullen eind augustus in de directe omgeving van De Zevenster huis-aan-huis worden verspreid.