Op de Duurzaamheidsdag

Droomt u ook van uw eigen duurzaam gebouwde woning? En wilt u dit ook samen met anderen tot ontwikkeling te brengen? Dan is het initiatief Samenvoorzienend Erfwonen misschien wat voor u! Bezoek onze stand op het Duurzaamheidsevent in Zeewolde of bekijk ons initiatief op het duurzaamheidsplatform van Nijkerk: www.wijnijkerk.nl 

Op deze Duurzaamheidsdag van 10 oktober 2013 deelden we enquête- / inschrijfformulieren uit. Naast een toelichting en inventarisatie van de kansen en mogelijkheden van dit concept voor uw situatie, dient het ingevulde formulier ook als input & inschrijving voor de informatieavond. De eerste informatieavond heeft plaatsgevonden op dinsdagavond 5 november 2013 op het Gildenveld 18 te Zeewolde.

Heeft u deze bijeenkomst gemist? Geen probleem u kunt zich alsnog aanmelden en aansluiten bij onze volgende bijeenkomst in december. Het inschrijf- / enquêteformulier kunt u hier downloaden: Enquete-Aanmelding-Samenvoorzienend-Erfwonen-Maris.

Wij zien graag het ingevulde formulier tegemoet en hopen u te kunnen ontvangen voor een eerste vrijblijvend kennismakingsgesprek.