Fort Marina Warmond

De drie jachthavens van de Fort Marina in Warmond zijn samengevoegd tot één nieuwe jachthavencomplex. Naast de herinrichting van de aanlegsteigers worden ook vier appartementengebouwen toegevoegd aan het nieuwe terrein en ontstaat een nieuw woon- en verblijfsplek: Het Hof van Leede.

Voor het nieuwe jachthaventerrein is een inrichtingsplan ontworpen waar de appartementen, een havenkantoor, horecaterras, parkeergelegenheid en ligplaatsen voor boten zijn ingepast. Het jachthaventerrein transformeert van een bedrijvige jachthaven naar een luxe haven met meer woon- en verblijfskwaliteit.

Mede door de realisatie van luxe woonappartementen zal meer verblijfskwaliteit worden gerealiseerd. Het inrichtingsplan creeërt één vloerbedekking waar de verschillende gebouwen op uitkomen. De vloer bestaat uit langgerekte stroken verharding uitgevoerd met straatbakstenen en natuursteen. Deze stroken dienen gelijktijdig als parkeervakaanduiding. Op rustige dagen blijft een sfeervol plein over, die dankzij de toevoeging van nieuwe bomen, hagen en beplantingsvakken en met de herplant van 15 leibomen een sfeervolle ruimte oplevert.

Naast de verblijfsplek op het land is ook een nieuw steigerplan uitgewerkt. Deze aanlegsteigers voor de boten worden ontsloten via een hoofdpier, die tevens dienst doet als een extra verblijfsruimte vanwaar men kan genieten van het water, het uitzicht op het landschap en van het zicht op de Zwanburgermolen.

Hof van Leede

Bekijk hier de website voor de verkoop van de appartementen Hof van Leede in Warmond. Het betreft de realisatie van zestien zeer luxe appartementen verdeeld over vier woongebouwen op het terrein van jachthaven Fort Marina aan de Burgemeester Ketelaarstraat. De appartementen hebben uitzicht op het prachtige waterlandschap van de Kagerplassen. De appartementen zijn gelegen aan de Leede.

Bekijk de animatie van Hof van Leede

Bureau Maris

Bekijk hier de animatie gemaakt door NAnl van Hof van Leede in Warmond via YouTube als sfeerimpressie van de nieuwe jachthaven en appartementen.

1e paal appartementengebouw Hof van Leede

Tijdens een feestelijke bijeenkomst op de jachthaven Fort Marina in Warmond heeft de wethouder van de gemeente Teylingen de eerste paal ‘geboord’ van één van de vier appartementengebouwen in het Hof van Leede in Warmond.