Vacature: Techneut

Als jij denkt aan jouw toekomst. Wat zie je dan voor je? Een mooie baan in de techniek? Liefst bij een middelgroot bureau waardoor je aan verschillende typen projecten kunt werken? Dat is mooi. Want dan hebben wij een hele leuke vacature voor je. In ons brede team zoeken wij een technieker openbare ruimte.

Je ziet het al op de foto: we kijken vol verwachting uit naar je komst. Omdat het goed gaat met ons bureau en de orderportefeuille optimaal gevuld is. Terwijl er ook veel projecten in uitvoering zijn. Je begrijpt, het is aanpoten bij ons. Maar daar krijg je ook veel werkplezier en waardering voor terug.

Eerst maar even kennis maken. Wij zijn Bureau Maris. Met zijn 10-en. Straks dus met 11 als jij erbij bent. Iedereen binnen ons bureau vormt een schakel in het geheel. De lijnen intern zijn kort. De samenwerking prettig. Al bijna 25 jaar maken onze landschapsarchitecten, stedenbouwers en techneuten de buitenruimte mooier. Vaak met veel groen. Maar ook met mooie materialen voor bijvoorbeeld bestrating. Zijn we trots op. En, niet onbelangrijk, onze klanten zijn erg blij met onze ontwerpen en de uitvoering daarvan.

Daarin zit ‘m ook het unieke van ons bureau. Wij ontwerpen niet alleen, maar verzorgen het hele traject tot en met de realisatie. Onze techneuten hebben contact met de opdrachtgevers én met de aannemers. Staan zelf soms letterlijk met de voeten in de klei. Om projecten te bekijken. Bij te kunnen sturen. Of te constateren dat alles volgens plan verloopt.

Wat ga jij doen?

Jij denkt met jouw technische blik mee met onze ontwerpen. Werkt ze verder uit en zorgt voor de uitvoering ervan. Dit doe je door:

– ontwerpen technisch uitvoerbaar te maken;
– beplantingsplannen op te stellen;
– ontwerp- en bestekramingen te maken;
– aanbestedingstrajecten te verzorgen;
– opdrachtgevers te ondersteunen tijdens de uitvoering van een project

Wat verwachten we van je?

– Onze ontwerpen zijn vernieuwend en ambitieus. Je schrikt er niet voor terug om wegen, water, groen, ondergrondse infra en bebouwing tot één geheel te smeden;
– Dat je nieuwsgierig bent. Hierdoor kom je samen met de ontwerpers tot creatieve en doordachte, maakbare oplossingen;
– Je voelt je thuis in cijfers, draait je hand niet om voor het maken van een technische tekening en zet graag je tanden in een bestek;
– Misschien wel het belangrijkste: “Maris-trots”. Je werkt graag verder aan onze ontwerpen. Tot en met de uitvoering.

Wat breng je mee?

– Een HBO-diploma richting Civiele Techniek, Technisch Ontwerp, Landcape engineering of vergelijkbaar
– De bereidheid om nieuwe kennis op te doen
– Het plezier om in een compact team te werken

Heb je interesse? Natuurlijk wil je dan graag weten wat wij je kunnen bieden. Allereerst: werken in een leuk team in een fijn gebouw. Afwisseling in projecten en werkzaamheden binnen een project. Je kunt bij ons fulltime aan de slag, maar er zijn ook parttime mogelijkheden. En vanzelfsprekend een salaris dat past bij deze functie. Hangt ook een beetje af van waar je staat in je loopbaan. Bespreken we graag met je.

Daarom een uitnodiging: kom eens bij ons langs. Zeewolde ligt dichterbij dan je denkt. Wij zorgen voor koffie. Kun je de sfeer proeven en kennis maken met je mogelijk toekomstige collega’s. Wil je liever eerst online kennis maken? Dat begrijpen we in deze tijd maar al te goed. Welkom!

Doen? Neem contact op met Elma van Beek of Hans Damman.
Mail naar: info@bureau-maris.nl
Of bel ons: 036 – 522 09 71.

Alvast iets zien van onze projecten? Kijk rond op onze website, ook voor onze producten en diensten https://bureau-maris.nl/