Vacature: Nieuwsgierige technieker

Wij zoeken een nieuwsgierige technieker met een brede belangstelling en scherpe blik

Vanachter je PC reis je van plek naar plek om de mooiste woonlocaties te tekenen en versteende plekken groener te maken. Of het nou om nieuwe natuur- en recreatiegebieden gaat of om een bedrijventerrein, jij weet elk ontwerp van schets naar aanbesteding te brengen. Zie je het al voor je?

Wie wij zijn:
Bij Bureau Maris werken reizigers, vaders, een hardloopster, detaillisten, moeders, tuinliefhebbers, wandelaars, een menner, een fluitiste, een volleyballer, amateurfotografen en een golfsurfer. Wat ons bindt? We zijn techneuten, landschappers en stedenbouwers die samen werken aan prachtige projecten waar we trots op zijn.

Waarom we jou nodig hebben:
◾ Onze ontwerpen zijn vernieuwend en altijd ambitieus. Je schrikt er niet voor terug om wegen, water, groen, ondergrondse infra en bebouwing tot één geheel te smeden
◾ Onze definitie van een nieuwsgierige technieker is iemand die samen met de ontwerpers tot creatieve en doordachte, maakbare oplossingen komt
◾ Je voelt je thuis in cijfers, draait je hand niet om voor het maken een technische tekening en zet graag je tanden in een bestek
◾ Misschien wel het belangrijkste: we zijn trots op onze ontwerpen en we brengen ze graag samen met jou gereed voor uitvoering!

Heb je een HBO-diploma en word jij enthousiast van technische uitdagingen? Dan zoeken we jou. Je hoeft niet alles meteen te kunnen. We vinden het belangrijker dat je je vol inzet en wilt groeien in deze functie. Daaraan leveren wij graag een bijdrage, zodat je bij ons je passie binnen het werkveld van techniek en ontwerp verder kunt ontwikkelen.

Samen met jou:
◾ brengen we onze ontwerpen technisch verder;
◾ stellen we beplantingsplannen op;
◾ vervaardigen we ontwerp- en besteksramingen;
◾ verzorgen we de aanbestedingen;
◾ ondersteunen we de opdrachtgever bij de uitvoering
Jij zorgt ervoor dat onze ontwerpen uitgevoerd worden.

Interesse?
Ben je op zoek naar een inspirerende werkomgeving met prettige collega’s?
Zeewolde ligt dichterbij dan je denkt. Als de RIVM-maatregelen het weer toestaan, geef ons dan gerust een seintje om gewoon een kop koffie te komen drinken en kennis te maken met je nieuwe collega’s. Maar pas op……..als je langskomt is de kans groot dat je wilt blijven! Tot die tijd zijn wij uiteraard bereikbaar per telefoon of e-mail en horen we graag van je.

Neem contact op met Elma van Beek of Hans Damman
Mail naar: info@bureau-maris.nl
Of bel ons: 036 – 522 09 71.

Neem een kijkje op onze website, bijvoorbeeld bij onze projecten.